Vanliga frågor

Här hittar du och kan läsa dom vanligaste frågorna. Hittar du inte det du söker så kan du kontakta oss så hjälper vi dig!


Vad är eran leveranstid?

Leveranstiden hos oss brukar vara mellan 1 - 2 veckor. Detta är tack vare att vi producerar allt själva och skippar på så sätt alla mellanhänder.

Kan ni ordna hemleverans?

Ja, vi kan ordna leverans hem till er. Då levereras sängen hem till er och det går även att ordna montering & bortforsling av gamla sängen. Bor ni långt bort så kan vi skicka era sängar på pall.

Kan ni även göra dynor?

Ja, förrutom sängar & madrasser så kan vi även göra dynor till hemmet, husvagnen & båten. Detta kan man beställa utav oss genom att komma in i vår butik och visa antingen en mall eller självaste dynan.

Tar ni emot specialbeställningar?

Ja, vi kan ta emot specialbeställningar på sängar, gavlar & madrasser. Om du har en idé på en specialbeställning så är det bara att kontakta oss eller komma in i någon av våra butiker så hjälper vi dig!


Hur återkopplar jag handkontrollen?

1. För att återkoppla kontrollen, börja med att trycka två gånger på knappen som sitter på sidan av kontrollboxen då ska den gröna lampan tändas.

2. Sedan håller du ned båda knapparna samtidigt högst upp på kontrollen. Gör detta tills den gröna lampan på kontrollboxen släcks helt.