Ramsäng

S29 Ramsäng

Freja | Ramsäng

Produkt bild
35%

Ord. 16,190:-

10,524:-

Freja | Ramsäng

Med denna produkt ingår en Bäddmadrass | Classic (12cm) & Aluminium Ben.

Välj bredd


Välj Hårdhet


Välj gavel


Välj Tyg


Freja | Ramsäng

För en skräddarsydd sömnupplevelse, välj vår Ramsäng med personligt anpassade zoner. Tillverkad med en robust fururam och granribbor för långvarig hållbarhet. Välj mellan 12 olika hårdheter för att hitta din perfekta matchning. De 5 avvägda zonerna ger optimal avlastning och stöd, med en mjukare zon för skön komfort vid axlarna. Upplev sömn som är anpassad efter dig med vår Ramsäng.

Bäddmadrass | Classic (12cm)

Upplev den optimala kombinationen av komfort och stöd med vår Bäddmadrass | Classic, som är utformad för att ge dig en förstklassig sömnupplevelse. Med en 12 cm tjock kärna av 35 kg rich foam erbjuder denna bäddmadrass en suverän balans mellan mjukhet och stabilitet, perfekt anpassad för att minska tryckpunkter och stödja din kropp genom hela natten. 

Vår bäddmadrass har en öppen cellstruktur som främjar effektiv luftcirkulation, vilket håller din sovyta sval och behaglig. Tack vare rich foam hållbara egenskaper bibehåller madrassen sin form och komfort år efter år, vilket gör den till en långsiktig investering i din sömnkvalitet. Bäddmadrass | Classic är inte bara skön att ligga på, den är även lätt att sköta och passar alla standardstorlekar av sängar, vilket gör den till det självklara valet för alla hem. Skäm bort dig själv med lyxen att vakna utvilad – varje morgon.

Produktens innehåll

Sängbotten med ram av kraftig furu och ribbor av gran för lång hållbarhet. 
Resårmadrass som är personlighet anpassade zoner efter dina behov. 

Dimensioner

  • Sängbotten: ca. 29cm hög, exklusive ben.
  • Bäddmadrass: ca. 10cm hög, inklusive härna & hazel tyg.
  • Valfria ben. (Höjder 12cm - 30cm, finns i olika modeller)


30 år garanti på alla våra sängar.

PASS of Sweden erbjuder alltid 30 år garanti på våra sängar! Detta är för att alla ska kunna känna sig trygga när dom handlar säng hos oss och inte behöva oroa sig.

Personlig Anpassning för dig.

Välj mellan över 12 olika hårdheter för din resårmadrass och hitta den perfekta balansen mellan stöd och komfort. Oavsett din sömnstil, garanterar vi en anpassad lösning som kommer att förändra ditt sätt att sova.

2-4 Veckor leveranstid.

Vi producerar våra sängar själva i vår fabrik i Erikslund, Västerås och därför kan vi erbjuda en kort och smidig leveranstid då vi skippar alla mellanhänder som kan försena din god natt sömn.

180 dagar Sov-Gott garanti.

För att du ska känna dig trygg i ditt köp av din säng så erbjuder vi en 180 dagars Sov-Gott garanti. Det betyder att inom de första sex månaderna har du möjligheten att byta ut hårdheten på din resårmadrass – helt utan extra kostnad. Din komfort är vår prioritet.

Våra Butiker