Kontinental

S12

Flow | Kontinental

Produkt bild
35%

Ord. 22,190:-

14,424:-

Flow | Kontinental

Med denna produkt ingår en Bäddmadrass | Formen (12cm), Valfria ben & 180 dagar Sov-Gott garanti!

Välj bredd


Välj Hårdhet


Välj gavel


Välj Tyg


Flow | Kontinental

Upptäck ultimat komfort och skräddarsydd sömn med vår kontinentalsäng Flow. Tillverkad med en kraftig fururam och granribbor för långvarig hållbarhet. Välj bland 12 olika hårdheter för att hitta din perfekta passform. De 5 avvägda zonerna ger optimal avlastning och stöd, med en mjukare zon för skön komfort vid axlarna. Upplev sömn på högsta nivå med vår Flow kontinentalsäng.

Bäddmadrass | Formen (12cm)

Uppgradera din sömn med Bäddmadrass | Formen, som erbjuder en perfekt balans mellan lyxig komfort och suveränt stöd. Med en kärna av 45 kg rich foam anpassar sig denna bäddmadrass till din kroppsform, minskar tryckpunkter och ger stöd där du behöver det mest. 

Den tjocka, hållbara rich foam behåller sin form natt efter natt och år efter år, vilket ger dig en bestående kvalitet och värdet av din investering. Den öppna cellstrukturen i skummet främjar en utmärkt luftcirkulation, håller din sovyta sval och hjälper till att reglera temperaturen för en svalare, mer behaglig sömn.

Bäddmadrass | Formen dämpar även omgivningsljud, så att du kan njuta av en ostörd vila varje natt. Passar alla sängstorlekar och är enkel att hantera, vilket gör den till en idealisk uppgradering för alla sovrum. Välkommen till en ny era av sömnkomfort.

Produktens innehåll

Sängbotten med ram av kraftig furu och ribbor av gran för lång hållbarhet. 
Resårmadrass som är personlighet anpassade zoner efter dina behov. 

Dimensioner

  • Sängbotten: ca. 12cm hög, exklusive ben.
  • Resårmadrass: ca. 20cm hög.
  • Bäddmadrass: ca. 10cm hög, inklusive härna & hazel tyg.
  • Valfria ben. (Höjder 12cm - 30cm, finns i olika modeller)


30 år garanti på alla våra sängar.

PASS of Sweden erbjuder alltid 30 år garanti på våra sängar! Detta är för att alla ska kunna känna sig trygga när dom handlar säng hos oss och inte behöva oroa sig.

Personlig Anpassning för dig.

Välj mellan över 12 olika hårdheter för din resårmadrass och hitta den perfekta balansen mellan stöd och komfort. Oavsett din sömnstil, garanterar vi en anpassad lösning som kommer att förändra ditt sätt att sova.

2-4 Veckor leveranstid.

Vi producerar våra sängar själva i vår fabrik i Erikslund, Västerås och därför kan vi erbjuda en kort och smidig leveranstid då vi skippar alla mellanhänder som kan försena din god natt sömn.

180 dagar Sov-Gott garanti.

För att du ska känna dig trygg i ditt köp av din säng så erbjuder vi en 180 dagars Sov-Gott garanti. Det betyder att inom de första sex månaderna har du möjligheten att byta ut hårdheten på din resårmadrass – helt utan extra kostnad. Din komfort är vår prioritet.

Våra Butiker