Kontinental

S23

Elegant | Kontinental

Produkt bild
40%

Ord. 23,190:-

13,914:-

Elegant | Kontinental

Med denna produkt ingår en Bäddmadrass | Dream, Valfria ben & 180 dagar Sov-Gott garanti!

Välj bredd


Välj Hårdhet


Välj gavel


Välj Tyg


Elegant | Kontinental

Upplev en känsla av elegans varje natt med vår kontinentalsäng Elegant. Denna lyxiga bäddmadrass har inbyggda zonade resårer för optimal komfort och stöd. Ramen är tillverkad av kraftig furu och granribbor för lång hållbarhet. Välj bland 12 olika hårdheter för att hitta din perfekta passform. De 5 avvägda zonerna ger skräddarsydd avlastning och stöd, med en mjukare zon som speciellt tar hand om axelpartiet. Ge dig själv den eleganta sömnen du förtjänar med vår Kontinental Elegant säng.

Bäddmadrass | Dream

Upplev drömsk komfort med Bäddmadrass | Dream, där lyx möter hållbarhet. Vår innovativa design kombinerar ett robust underlager av 45 kg rich foam med ett lyxigt toppskikt av Talalay-latex, skapad för att ge dig den ultimata balansen mellan mjukhet och stöd.

Bäddmadrass | Dream anpassar sig mjukt efter din kropp och lindrar tryckpunkter tack vare det högkvalitativa Talalay-latexet, samtidigt som den stabila rich foam-basen garanterar att madrassen inte sjunker ihop och bibehåller sin form år efter år. Med förbättrad luftcirkulation håller denna bäddmadrass din sovyta sval och bekväm, vilket optimerar din sömnkvalitet.

Dessutom är Bäddmadrass | Dream hypoallergenisk och motstår naturligt dammkvalster och allergener, vilket gör den till det perfekta valet för alla, särskilt de med allergier. Skäm bort dig själv med Bäddmadrass | Dream och upplev en ny standard för vad en god natts sömn verkligen innebär. Vakna upp fräsch och redo att ta dig an dagen, varje dag.

Produktens innehåll

Sängbotten med ram av kraftig furu och ribbor av gran för lång hållbarhet. 
Resårmadrass som är personlighet anpassade zoner efter dina behov. 

Dimensioner

  • Sängbotten: ca. 23cm hög, exklusive ben.
  • Resårmadrass: ca. 20cm hög.
  • Valfria ben. (Höjder 12cm - 30cm, finns i olika modeller)

30 år garanti på alla våra sängar.

PASS of Sweden erbjuder alltid 30 år garanti på våra sängar! Detta är för att alla ska kunna känna sig trygga när dom handlar säng hos oss och inte behöva oroa sig.

Personlig Anpassning för dig.

Välj mellan över 12 olika hårdheter för din resårmadrass och hitta den perfekta balansen mellan stöd och komfort. Oavsett din sömnstil, garanterar vi en anpassad lösning som kommer att förändra ditt sätt att sova.

2-4 Veckor leveranstid.

Vi producerar våra sängar själva i vår fabrik i Erikslund, Västerås och därför kan vi erbjuda en kort och smidig leveranstid då vi skippar alla mellanhänder som kan försena din god natt sömn.

180 dagar Sov-Gott garanti.

För att du ska känna dig trygg i ditt köp av din säng så erbjuder vi en 180 dagars Sov-Gott garanti. Det betyder att inom de första sex månaderna har du möjligheten att byta ut hårdheten på din resårmadrass – helt utan extra kostnad. Din komfort är vår prioritet.

Våra Butiker