Ramsäng

S36

Cloud | Ramsäng

Produkt bild
25%

Ord. 24,590:-

18,443:-

Cloud | Ramsäng

Med denna produkt ingår en Bäddmadrass | Talalay (12cm) & Valfria ben.

Välj bredd


Välj Hårdhet


Välj gavel


Välj Tyg


Cloud | Ramsäng

Upplev den ultimata komforten med vår Ramsäng Cloud. Denna säng har en Talalay+ bäddmadrass som innehåller Talalay naturlatex och zonade pocketresårer för en skräddarsydd sömnupplevelse. Tillverkad med en robust fururam och granribbor för långvarig hållbarhet. Välj bland 12 olika hårdheter för att hitta din perfekta passform. De 5 avvägda zonerna ger optimal avlastning och stöd, med en mjukare zon för skön komfort vid axlarna. Ge dig själv den sköna och anpassade sömnen med vår Ramsäng Cloud.

Bäddmadrass | Talalay (12cm)

Upptäck en revolutionerande sömnupplevelse med Bäddmadrass | Talalay (12cm), designad för att ge dig den ultimata kombinationen av komfort och stöd. Vår bäddmadrass är tillverkad av premium Talalay-latex, känd för sin exceptionella anpassningsförmåga och mjukhet, vilket garanterar en natt fylld med oöverträffad komfort och avlastning för dina tryckpunkter.

Med Bäddmadrass | Talalay (12cm) kan du njuta av fördelarna med en optimal ryggradsstöd som hjälper till att upprätthålla en naturlig kroppshållning och minska ryggsmärtor. Dess öppna cellstruktur främjar en utmärkt luftcirkulation, håller dig sval och torr genom hela natten.

Denna bäddmadrass är inte bara skonsam mot din kropp utan också mot miljön. Tillverkad av naturlig gummi, är den ett hållbart val som står emot bakterier, mögel och allergener, vilket gör den idealisk för allergiker.

Produktens innehåll

Sängbotten med ram av kraftig furu och ribbor av gran för lång hållbarhet. 
Resårmadrass som är personlighet anpassade zoner efter dina behov. 


Dimensioner

  • Sängbotten: ca. 36cm hög, exklusive ben.
  • Total höjd: 51cm - 60cm (Beroende på bäddmadrass & ben)
  • Valfria ben. (Höjder 12cm - 30cm, finns i olika modeller)


30 år garanti på alla våra sängar.

PASS of Sweden erbjuder alltid 30 år garanti på våra sängar! Detta är för att alla ska kunna känna sig trygga när dom handlar säng hos oss och inte behöva oroa sig.

Personlig Anpassning för dig.

Välj mellan över 12 olika hårdheter för din resårmadrass och hitta den perfekta balansen mellan stöd och komfort. Oavsett din sömnstil, garanterar vi en anpassad lösning som kommer att förändra ditt sätt att sova.

2-4 Veckor leveranstid.

Vi producerar våra sängar själva i vår fabrik i Erikslund, Västerås och därför kan vi erbjuda en kort och smidig leveranstid då vi skippar alla mellanhänder som kan försena din god natt sömn.

180 dagar Sov-Gott garanti.

För att du ska känna dig trygg i ditt köp av din säng så erbjuder vi en 180 dagars Sov-Gott garanti. Det betyder att inom de första sex månaderna har du möjligheten att byta ut hårdheten på din resårmadrass – helt utan extra kostnad. Din komfort är vår prioritet.

Våra Butiker