Kontinental

S23

Svan | Kontinental

Produkt bild
40%

Ord. 18,790:-

11,274:-

Svan | Kontinental

Med denna produkt ingår en Bäddmadrass | Deluxe, Valfria ben & 180 dagar Sov-Gott garanti!

Välj bredd


Välj Hårdhet


Välj gavel


Välj Tyg


Svan | Kontinental

Upplev en känsla av elegans varje natt med vår kontinentalsäng Svan. Denna lyxiga bäddmadrass har inbyggda zonade resårer för optimal komfort och stöd. Ramen är tillverkad av kraftig furu och granribbor för lång hållbarhet. Välj bland 12 olika hårdheter för att hitta din perfekta passform. De 5 avvägda zonerna ger skräddarsydd avlastning och stöd, med en mjukare zon som speciellt tar hand om axelpartiet. Ge dig själv den eleganta sömnen du förtjänar med vår Kontinental Svan säng.

Bäddmadrass | Deluxe

Bäddmadrass Deluxe

Produktens innehåll

Sängbotten med ram av kraftig furu och ribbor av gran för lång hållbarhet. 
Resårmadrass som är personlighet anpassade zoner efter dina behov. 

Dimensioner

  • Sängbotten: ca. 23cm hög, exklusive ben.
  • Resårmadrass: ca. 20cm hög.
  • Valfria ben. (Höjder 12cm - 30cm, finns i olika modeller)

30 år garanti på alla våra sängar.

PASS of Sweden erbjuder alltid 30 år garanti på våra sängar! Detta är för att alla ska kunna känna sig trygga när dom handlar säng hos oss och inte behöva oroa sig.

Personlig Anpassning för dig.

Välj mellan över 12 olika hårdheter för din resårmadrass och hitta den perfekta balansen mellan stöd och komfort. Oavsett din sömnstil, garanterar vi en anpassad lösning som kommer att förändra ditt sätt att sova.

2-4 Veckor leveranstid.

Vi producerar våra sängar själva i vår fabrik i Erikslund, Västerås och därför kan vi erbjuda en kort och smidig leveranstid då vi skippar alla mellanhänder som kan försena din god natt sömn.

180 dagar Sov-Gott garanti.

För att du ska känna dig trygg i ditt köp av din säng så erbjuder vi en 180 dagars Sov-Gott garanti. Det betyder att inom de första sex månaderna har du möjligheten att byta ut hårdheten på din resårmadrass – helt utan extra kostnad. Din komfort är vår prioritet.

Våra Butiker